Випробувальне обладнання
Головна arrow Адгезиметри arrow Товщиномір захисного шару бетону Elcometer 331
18.04.2024
 
 
Товщиномір захисного шару бетону Elcometer 331 Версия для печати Отправить на e-mail
elcometer331.jpg

Прилад для контролю захисного шару бетону дозволяє швидко і точно найти, визначити орієнтацію і виміряти глибину захисного шару на арматурних пружках.

Вимірювач захисного шару бетону Elcometer Limited 331 має прочний водонепроникний корпус (IP65) і відповідає неблагоприятним умовам. Підсвітка дисплея дозволяє використовувати прилад в умовах обмеженого освітлення.

Вимірювач захисного шару бетону Elcometer Limited 331 поставляється в трьох варіантах: Модель B (початковий рівень), Модель S (середній рівень), Модель Т (реєстрація даних).

особливості:

 • Точне вимірювання товщини захисного шару бетону — значення товщини глибини захисного шару четко відображається на великому графічному дисплеї; індикатор сили сигналу і динамік зі змінним тоном також вказують на те, що Ви наближаєтеся до арматурного прутка.

• Точне, швидке і просте визначення напрямку арматурного прутка — просто поверніть пошукову головку, щоб швидко і точно визначити напрямок арматурного прутка.

• Простота у використанні — прилад повністю керується за допомогою меню на кількох мовах, що дозволяє користувачеві легко вибирати потрібні функції.

• Робота однією рукою — унікальна 4-клавішна пошукова головка дозволяє отримати доступ практично до всіх функцій приладу при проведенні вимірювання.

• Міжнародні розміри арматурних кріплень — користувач має можливість швидко вибирати між метричними, японськими та ASTM/канадськими розмірами арматурних кріплень або стандартними номерами пружків для США.

• Постійне використання 24 години в день — кожен прилад поставляється в швидкоз'ємному портативному батарейному джерелі живлення та зарядному пристрої. Коли прилад відображає попередження про низький заряд батареї, просто замініть батарейний джерело живлення. Батарейний джерело живлення може заряджатися як поза приладом, так і всередині нього, дозволяючи максимально використовувати прилад у місці проведення робіт.

•Режим Maxpip™ — прилад подає звуковий сигнал тільки тоді, коли пошукова головка проходить над центром прутка — швидке визначення розташування арматурних проводів.

• Реєстрація даних і статистичні вирахування — в пам'яті приладу можливе збереження 1000 індивідуальних значень даних і статистичних вимірів. В комплекті постачається програмне забезпечення.

 Принципиальні відмінності різних моделей приладу:

 1) модель В - базовий набір функцій:

 - визначення орієнтації та глибини залегання арматури;

- один тип звукового сигналу

- відсутність пам'яті даних

 2) модель ВН – то же самое плюс определение коррозии

 3) модель SN – то же самое плюс:

- автоматичне і ортогональне визначення арматури

- три способи визначення, відповідно – 3 типу звукового сигналу, а саме: Locate (звук змінюється в залежності від близькості до об'єкта); Undercover (звук з'являється в місцях, де захисний шар менше мінімуму, встановленого оператором); MaxPip (одиночний звуковий сигнал в момент найменшого розташування між пошуковою головкою і осею арматурного проводу)

- пам'ять на 1000 визначень

- можливість задання мінімальної та максимальної величини захисного шару (предела)

- програмне забезпечення зв'язку з РС

- можливість статистичного аналізу

 4) модель ТН – то же самое плюс:

- пам'ять на 240 000 вимірювань

- картування поверхні в двох вимірах

- графічне зображення досліджуваного ділянки з масштабуванням

- згадування дати, часу і зауважень по кожному виміру

 Останні модифікації даного приладу – моделі ВН, СН, ТН є у своєму роді унікальними , тому що об’єднали в собі функції, які раніше повністю виконували різні пристрої. Ці прилади, крім того, що є повноцінними вимірювачами захисного шару, можуть визначити ризик виникнення коррозії арматури за допомогою спеціальних електродів.

 
След. >
 
Top! Top!
company.pngelcometer.png
 

developed by vladimir.malyk@gmail.com