Випробувальне обладнання
Головна arrow Адгезиметри arrow Рентгенівські плівки Sructurix AGFA NDT
20.04.2024
 
 
Рентгенівські плівки Sructurix AGFA NDT Версия для печати Отправить на e-mail

 

agfa_ndt.jpg

 

AGFA NDT Film Systems виробляє повний спектр технічної рентгенівської плівки, хімічних реактивів та обладнання для автоматичної обробки плівки. Основні сфери застосування технічних рентгенівських плівок - електронні компоненти; композиційні матеріали; литі деталі (легкі метали та сплави); авіаційна та космічна промисловість; бетон та важкі конструкції та інше.

 

D4

Понад дрібнозерниста плівка з дуже високим контрастом. Підходить для широкого діапазону застосувань із високими вимогами до якості. Для експонування зі свинцевими екранами, використовуючи рентгенівське та гамма випромінювання або випромінювання прискорювачів.

електронні компоненти

композиційні матеріали

литі деталі

авіаційна та космічна промисловість

D5

Дуже дрібнозерниста плівка із високим контрастом. Чудово підходить для виявлення неполадок. Ця плівка призначена для використання зі свинцевими екранами, використовуючи рентгенівське або гамма-випромінювання.

суднобудування

зварні шви

багатоплівкова техніка

литі деталі

авіаційна та космічна промисловість

D7

Дрібнозерниста плівка з високим контрастом та високою чутливістю. Застосовується для експонування окремо чи зі свинцевими екранами. При цьому використовуються рентгенівське або гама випромінювання

композиційні матеріали

литі деталі та зварні шви

авіаційна та космічна промисловість

оборонна промисловість

D8

Висококонтрастна та дуже високочутлива плівка із середнім розміром зерна. Підходить для широкого застосування. Може використовуватися для експонування окремо чи зі свинцевими екранами. Це забезпечує високу якість зображення за короткої експозиції.

бетон та важкі конструкції

литі деталі

F8

 Ця високоякісна сенсибілізована (відчутна до оптичного діапазону) плівка була розроблена спеціально для застосування з флуорометалевими екранами (RCF), коли експозиція, одержувана зі свинцевими екранами надмірно велика або коли радіаційна безпека має першорядне значення.

 Чутлива до всіх екранів із ультрафіолетовим та блакитним світінням. Вольфрамат-кальцієві екрани з шаром свинцю чи окису свинцю, т.зв. Флуорометалеві екрани (AGFA NDT RCF) найбільш підходять для застосування у промисловості.

 F8 з флуоресцентними екранами застосовується для контролю масивних конструкцій, бетону, трубопроводів, де рентгенівське випромінювання має бути обмежене, а також для використання спільно з рентгенівськими імпульсними апаратами і рентгенівськими мікроскопами.

 Коли час контролю є найважливішим, застосування високочутливих підсилювальних екранів AGFA NDT 1200 може зменшити час експозиції в 3-6 разів у порівнянні з флуорометалевими екранами.

 F8 з флуоресцентними екранами дає висококонтрастні знімки з високою роздільною здатністю. У випадках, коли потрібна підвищена чіткість, рекомендується використовувати D8 зі свинцевими екранами.

 F8 високошвидкісна, висококонтрастна, дрібнозерниста плівка. В основному застосовується з флуорометалевими (RCF) або флуоресцентними екранами:

 - чутливість до випромінювання як найважливіша вимога;

 - бетонні та інші важкі конструкції;

 - низький рівень випромінювання, наприклад, для мікрофокусної технології.



 

 
 
Top! Top!
company.pngelcometer.png
 

developed by vladimir.malyk@gmail.com